Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bulleit Bourbon Frontier Whiskey 45% 700ml

14.000 Ft
Márka: Bulleit Bourbon
Elérhetőség: Ideiglenes készlethiány
Nem értékelt
Egységár: 20.000,00 Ft/liter
Központi raktár: Ideiglenes készlethiány
Drink Station - Etele Plaza: Ideiglenes készlethiány
Drink Station - Westend: Ideiglenes készlethiány

Leírás

150 évvel az eredeti recept megalkotása után a családi örökség újjáéled. Úgy történt, hogy az alapító Thomas E. Bulleit, Jr, beteljesítve gyerekkori álmát, egy réges-régi recept alapján újraalkotta a Bulleit Bourbon whiskey-t, amelyet még az ükapja készített 1830 és 1860 között. Tom sikeres ügyvédi pályát hagyott hátra, annak érdekében, hogy 1987-ben valami újat, ismeretlent és kockázatosat próbáljon ki.

A bátor vállalkozás ezúttal meghozta gyümölcsét, hiszen a Bulleit egy többszörösen díjazott, széles körben elismert, kézműves bourbon whiskey-vé nőtte ki magát az évek alatt. Az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb presztízsű megmérettetésén, a San Francisco World Spirit Competition nevű versenyen 2004 után 2007-ben is aranyérmet szerzett, 2005 ill. 2006-ban pedig ezüstérmet.

A Bulleit Bourbon 68% kukorica, 28% rozs és 4% malátázott árpa, valamint speciális élesztőfajták és tiszta Kentucky mészkőből szűrt víz egyedülálló keveréke. Magas rozstartalmának köszönhetően a Bulleit Bourbon merész, fűszeres karakterű.

Alkohol: 45,0% (V/V)

Nettó térfogat: 700 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek