Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fehér Nyúl x Ugar Inverz Projekt Stróman 7% 330ml

1.150 Ft
Menny.:DB
Márka: Fehér Nyúl
Elérhetőség: Raktáron a Westendben
Nem értékelt
Egységár: 3.484,85 Ft/liter
Központi raktár: Ideiglenes készlethiány
Drink Station - Etele Plaza: Ideiglenes készlethiány
Drink Station - Westend: Raktáron a Westendben

Leírás

A Fehér Nyúl x Ugar Inverz Projekt Stróman egy különleges, komplex sör, amelyet a Fehér Nyúl és az Ugar főzdék együttműködéséből hoztak létre. Ez a sör egyedi ízeket és aromákat nyújt, amelyeket a két márka sajátos stílusának keveredése ad. A Stróman 7% 330ml-es palackban érkezik, melynek ízei és aromái jelentősen eltérnek attól, amit megszokhattunk. Az ital fő ízei citrusféléket tartalmaznak, mint például narancsot és grapefruitot. Ezek mellett ott vannak az enyhe gyümölcs jegyei is, mint például a banán vagy az ananász.

Alkohol: 7,0% (V/V)
Nettó térfogat: 330 ml

A Fehér Nyúl bemutatkozása
"A világ végtelen, csodálatos és sok titkot rejt. Hiszünk abban, hogy az ember feladata a felfedezés. Minden, amit szenvedélyes kíváncsiságunktól hajtva teszünk, egy-egy újabb lépés ezen az úton.
Ez a kíváncsiság indított el minket a házi sörfőzés izgalmas ösvényén is 2010 környékén. Kezdetben a felfedezés és az alkotás öröme hajtott, hogy otthon, a konyhában is iható, sőt kifejezetten jó sört lehet készíteni. Aztán belemélyedtünk a kísérletezésbe, az alapanyagok sokszínűségébe, a sörtípusok végtelen változatosságába, a biokémia rejtelmeibe, az eljárások, eszközök, berendezések újabb és újabb fajtáiba. Beszippantott minket a sörfőzés.
De nem álltunk meg itt. Szerettük volna megmutatni másoknak is, hogy a sör világa sokkal gazdagabb annál, mint amit korábban mi is hittünk róla. A lehető legtöbb emberrel meg akartuk osztani azt az örömöt, amit a felfedezés nyújt. Ezért létrehoztuk a Fehér Nyúl sörfőzdét, amivel kaput nyitunk azok számára, akiket hozzánk hasonlóan állandóan hajt a kíváncsiság.
Sörfőzdénk az a nyúlüreg, melyen át egy új valóságba kerülhetsz. Bízd magad a Fehér Nyúlra, és lépj be!"

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.