Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

London Essence Perfectly Spiced Ginger Beer 200ml

700 Ft

Leírás

Fűszeres gyömbérsörünk egy frissítő, élénkítő ital, tökéletesen pezsgő, és több különböző ízréteggel rendelkezik. 

Ezt a gazdag, testes ízt a Brewers Gold komlóból származó fekete ribizli finom gyümölcsössége egészíti ki, ami édes, melengető és jól lekerekített ízprofilt eredményez.

AJÁNLJUK
Fűszeres gyömbéres sörünk önmagában is látványosan megállja a helyét, de akár prémium whiskyvel vagy füstös sötét rummal is párosítható egy klasszikus koktélhoz. Díszítsük lime héjjal, hogy egy csipetnyi citrusféléket kapjunk, vagy egy friss szelet gyömbérrel, hogy kihangsúlyozzuk a fűszeres jegyeket.

London Essence

"Utunk a Temze partján indult 1896-ban, ahol a The London Essence Company alapítói kimagasló minőségű eszenciákat kezdtek fejleszteni a város legnagyobb parfümházai számára. Abban az időben úttörő desztillációs eljárással, kombinálva az ízek rétegezésének bonyolult művészetével, finom esszenciákat hoztak létre, amelyek összetétele és illata egyedülállóvá vált. Ez az innovatív örökség az, amely a mai szaktudásunkat tükrözi. A közel 130 éve alakult cég mestersége és fantáziája által ihletve, 2016-ban újjászületett The London Essence Company most luxus italokat készít, minőségi alapanyagokból származó egyedi ízekkel. Ízszakértőink művészi módon válogatják össze a botanikai összetevőket, és finoman desztillálják azokat, amíg kinyerhetik belőlük a valódi lényegüket. Az eredmény egy prémium és alacsony kalória tartalmú koktél alapanyag, amely nem, hogy eltakarja a szeszes ital ízét, hanem egyedi módon kiemeli azt, igazi, utánozhatatlan élményt biztosítva a koktél fogyasztásához. A különleges ízű, kiemelt minőségű és széles választékú London Essence tonikok, szódák és gyömbér italok mára a világ top 50 legjobb bárjának elengedhetetlen tartozékává váltak. 2020 szeptembere óta a brand Magyarországon is elérhető."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.