Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Uiltje Brewing Company The Beer-Spill 7,2% 440ml

1.800 Ft
Márka: Uiltje
Nem értékelt
Egységár: 4.090,91 Ft/liter

Leírás

Kiömlik a sör. Ez olyan dolog, ami mindenkit nagyon zavar. Tehát ez nem egy epikus leírás a sörről, hanem a kiömlésekről szóló rikácsolás. Nem akarom, hogy minden Pumped Gabó rátok forduljon, fiúk és lányok, de voltál már olyan helyzetben, amikor mindannyian fel vagytok öltözve, és tudod, hogy jól nézel ki erre az éjszakára? Ez az este meghatározza Tinder- és Insta-oldalaidat legalább a következő hónapokban. Menő vagy, szereted az embereket.

Na ennek a pillanatnak a tetejére a csapos ad egy sört. És jaj… ez a sör ellopja a mennydörgésedet? A poharat szép vékony harmatréteg borítja. Két ujjnyi hab alsó hangon. A gyümölcsös komlóprofil első osztályú, színe pedig tökéletesen passzol az öltözékedhez. Rene Froger a This is the Moment című számmal dörömböl a hangszórókon. És valóban, Rene, ez a pillanat. Húzd fel az ajkad, és használd a telefonod mind a hatvanhat kameráját a tökéletes szelfi elkészítéséhez.

De egy tragédia a közelben van. 200 kilós, piás barátod, Taco észrevesz téged, és rád szegezi a szemét, mint egy bika a torerójával. Rene Froger elhalványul, és ironikus módon Jacques Herbs De Toreadorját kezdi játszani. Ő tölt! Ez a pillanat! És amikor a dal lágy lassúlásba csap át, átöleli a karod, és azt kiáltja, hogy „SENORITA!”, a test ellenőrzi az ártatlan, hibátlanul megfogalmazott IPA-t. Vaku! Pusztulás. Nincs fekete-fehér szűrő, nincs féltékeny ex, nincs jobbra húzás. Csak te és a barátod, Taco. Mi van ezzel?

Ez a lusta, őrült, hangos Hazy IPA kábult és összezavarodott. Pattintsd fel ezt a dobozt egy filozófiai kalandhoz, amely tele van értelmes komlóval, és olyan emberek számára készült, akik két dolog egyike miatt jöttek ide: szórakozni és nevetségesen jó sört inni. Ez egy ködös IPA, amelyet soha nem fog elfelejteni (ha csak emlékezne). 7%-nál elég nehéz ahhoz, hogy súlyos testi sértést keltsen. Ne feledd, csak tovább kell élned, ember.

Alkohol: 7,2% (V/V)

Nettó térfogat: 440 ml


Uiltje Brewing Company - Egy pillanatnyi menekülés az őrült és stresszes világunkból. A küldetésük nagyjából mániákus: baromi jó sört főzni. A legjobb holland sörök főzése az, amire törekszenek. Minden nap elkészítik azt a minőségi sört, amely teljessé teszi a napot! A legjobb holland sörök főzése a mindennapi mottójuk, amikor elkezdik főzni a komlós söröket, amelyeket csak néhány héttel később élvezhetsz! Céljuk, hogy megőrizzék komlós sörük lenyűgöző minőségét, mert a bagolynak éles, kompromisszumok nélküli nyelve van. A minőségi sör főzésének folyamata egy varázslatos folyamat, amelyet minden alkalommal maximálisan kiélveznek. Dőlj hátra, lazíts, és élvezd az Uiltje komlós sörkülönlegességeit!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek