Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vocation Brewery 12PK Heart & Soul Gluten Free Session IPA 4,4% 330ml

1.350 Ft
Menny.:DB
Márka: Vocation
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Egységár: 4.090,91 Ft/liter
Központi raktár: Raktáron
Drink Station - Etele Plaza: Raktáron
Drink Station - Westend: Raktáron

Leírás

Ahogy a neve is mutatja, ez a sörfőzde szíve és lelke. Szívből alkották meg és dupla adag odaadással főzték. Testes, gyümölcsös sör, amely rendelkezik az IPA komlós jegyeivel, de az erős gyümölcsössége is kiemelkedik. Egzotikus gyümölcssalátára emlékeztet, merész maracuja, grapefruit, egres, ananász és mangó jegyekkel.

Alkohol: 4,4% (V/V)
Nettó térfogat: 330 ml

Bemutatkozás: 2015-ben megszületett a Vocation Brewery egy munkatárssal, egy újjáépített csirkeóllal és egy kóborkutyával. Szerény kezdetektől fogva a kis sörfőzde egy szeles domb tetején úgy nőtt, hogy évente több mint 10 millió pint sört adnak el 40 országban. Az ott dolgozó több mint 100 ember szenvedélye és elhivatottsága miatt kerültek oda. Végtére is, egy sörfőzde csak egy gyár, amely egy terméket készít – az ő embereink és az ő szenvedélyük teszi ezt a hivatásukká.

"A gyors növekedés során kitartóan ragaszkodtunk néhány alapelvhez:

  • Minden sörünket a legszigorúbb szabványok szerint főzzük – soha nem kötünk kompromisszumot a cél elérése érdekében. Például a Life & Death továbbra is ugyanazon recept szerint készül, mint amikor 2015-ben elkészítettük az első kis tételt.

  • Nem vagyunk igénytelenek, elitisták vagy önelégültek. Szeretnénk minél több emberrel megosztani sörünket, és úgy gondoljuk, hogy a nagyszerű sört mindenki számára elérhetővé kell tenni, függetlenül attól, hogy hol vásárolnak, vagy hol találkoznak. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy élen jártunk a merész, modern söröknek az Egyesült Királyság szupermarketjeibe való eljuttatásában.

  • Hiszünk abban, hogy a folyamatos innováció áll annak a középpontjában, ami a modern sörgyártást olyan izgalmassá teszi. Megkönnyíthetnénk az életünket, ha csak egy statikus alap sört főzünk, de ehelyett folyamatosan új dolgokat próbálunk ki – jellemzően hetente egy új sört adunk ki.

  • Nem ihatatlan újdonságsöröket főzünk, hogy a PR-címeket kergessük. Mindazonáltal azt akarjuk, hogy a sörök feszegessék a határokat, soha nem feledkezzünk meg arról, hogy remek ízűnek – nem csak marketinggyakorlatnak kell lenniük.

  • Nem korlátoz minket a sörstílus. A legkelendőbb sörünk egy klasszikus IPA, de a hordóban érlelt stouttól a ropogós lagerig mindent főzünk. Az egyetlen szabály az, hogy minden sör legyen a stílusának nagyszerű példája.

  • Hiszünk abban, hogy nem kell kicsinek lennünk ahhoz, hogy törődjünk mesterségünkkel. Minél nagyobbra nőttünk, annál többet tudtunk befektetni a minőségbe és a kreativitásba az egész üzletágban. Most sem állunk meg."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.