Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

It's PUTTY Time!

2024. 02. 23. 14:01:49
It's PUTTY Time!
Limitált hordós kiszerelésű Verdant Putty 2024

Jó hírünk van: sikerült pár hordót megkaparintanunk Anglia legfajsúlyosabb New England Double IPA-jának 2024-es főzetéből. James, a Verdant sörmestere 2017-ben ezzel a sörrel helyezte fel a cornwalli Verdant főzdét a legjobb angol főzdék térképére, és azóta változatlan recept alapján főzi minden évben egyszer: januárban. Az angol hopheadek az elmúlt években olyan gyorsan szippantották fel ezeket a főzeteket, hogy külföldre már nemigen jutott, mi azonban résen voltunk és szereztünk belőle 8 hordónyit.

James megszállottan próbálta kimaxolni a dupla New England IPA-ban rejlő lehetőségeket az aranyszínű, Galaxis-komlótól rogyadozó nehéz főzettel. A komlóforraláson túl a whirlpoolban is kapott hatalmas adag Galaxy-t, Mosaicot és Azaccát, majd még egyszer ugyanezt a hidegkomlózáskor. Masszív, mégis jól iható sört főzött extra mennyiségű búzamalátával, majd zabbal és búzapehellyel kerekítette le. Vigyázat: 8% és veszélyesen itatja magát!

Regisztrálj viszonteladónak (https://drinkstation.hu/viszonteladoknak), lépj be a felületedre és rendeld elő még ma, hogy a Te lehess az egyik a 8 helyből, ahol hamarosan csapra kerülhet ez a különleges tétel!