Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Minden egy almamagból indult.

Eleinte a zöldség-gyümölcs termesztésével és beszállításával foglalkozó portfóliónkat az almaborok iránti kíváncsiságunk alapján terveztük bővíteni. Hamar kiderült, hogy az illatos szabolcsi almák savtartalma és aromája más célú felhasználásra alkalmasabb, és a brit cider nem hiába készül brit almafajtákból. Az angol piacon szerzett friss tapasztalatainkkal nemzetközi kapcsolatrendszert kezdtünk kiépíteni, hogy beszállítóként Nagy-Britannia prémium, kézműves almaborait hozhassuk el a magyar vendéglátók számára.

A minőségi ciderek révén hamar kinyílt a világ számunkra: kiváló külföldi és hazai kisüzemi főzdékkel kezdtünk megismerkedni a legkülönfélébb italkategóriákban – whiskyktől a gineken át egészen a craft sörökig. Ez a fajta személyes kapcsolatépítés a mai napig munkánk meghatározó eleme, hiszen ezáltal nemcsak meggyőződünk egy-egy ital minőségi alapanyagairól, hanem egyedülálló tudást gyűjtünk össze a kínálatunkba gondosan beválogatott termékekről.

A pandémia alatti korlátok a Drink Station korlátlan újragondolását hozták: a hotel- és vendéglátóiparban szerzett tapasztalataink mellett nyitottunk a webshopos, majd a bolti kiskereskedelmi értékesítés irányába is. A vásárlóinkkal való közvetlen kapcsolat és élő visszajelzés alappillére lett a Drink Station folyamatos fejlesztésének.

Kollégáink folyamatos szakmai tréningeken bővítik ismereteiket, hogy a boltba betérőknek már a megfelelő termék kiválasztása és a vásárlás is élmény legyen: csapattagjaink személyre szabott ajánlásokkal, rutinos idegenvezetőként kalauzolnak a világ ízeinek megismerésében.

Szemléletünk elismeréseként szakbolt kategóriában mindkét üzletünk elnyerte az Év Boltja Díjat (2022, 2023). A Star Store versenyen pedig két kitüntetést is elhoztunk 2022-ben: 1. helyezést értünk el Food kategóriában, és megkaptuk az Év kereskedője címet is.

Mára a Drink Station egyedülálló szereplővé vált a magyar piacon: minden kategóriában díjnyertes italokat felsorakoztató prémium szortimentünk több mint félezer terméket tartalmaz, ezek közel 90%-ának hivatalos hazai márkaképviselete vagyunk. Két budapesti boltunk (Etele Plaza, Westend) mellett kínálatunk webshopon keresztül is elérhető. A választékunkban szereplő főzdék és lepárlók termékeiben közös, hogy természetes alapanyagokkal, adalékmentesen készülnek. A különféle fogyasztói igényeket folyamatosan figyelve kínálatunkba beépítünk olyan új alternatívákat is, mint például a glutén- és alkoholmentes italok.

Tudatos és igényes közösséget építünk: prémium szortimenttel, italismertetővel összekötött személyes ajánlásokkal, törzsvásárlói klub fenntartásával, egyedi italkóstolók, workshopok szervezésével a minőségi és mértékletes italfogyasztás kultúráját képviseljük.