Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

London Essence Roasted Pineapple-Basil Crafted Soda 200ml

700 Ft

Leírás

Kényeztesse magát a London Essence sült ananászos szódával; édes és csillogó mixer finom trópusi jegyekkel.


Frissítően könnyű és trópusi, finom édességgel, a sült ananászból készült szódánk azonnal feldob.

Igyál egy kortyot, és a trópusi, csípős ananász és a botanikus növények ízletes keveréke azonnal naposabb vidékekre repíti az ízlelőbimbókat. Van egy finom karamell árnyalat is, míg a desztillált bazsalikom esszenciája illatos gyógynövényes jegyet kölcsönöz az édességnek.

AJÁNLJUK
Ilyen jól lekerekített ízprofillal a pörkölt ananászos szódánkat magában is fel lehet tálalni a frissítő felfrissülés érdekében, vagy kedvenc prémium sötét rumoddal párosítva a klasszikus rumos puncs kifinomult megjelenéséhez.

London Essence

"Utunk a Temze partján indult 1896-ban, ahol a The London Essence Company alapítói kimagasló minőségű eszenciákat kezdtek fejleszteni a város legnagyobb parfümházai számára. Abban az időben úttörő desztillációs eljárással, kombinálva az ízek rétegezésének bonyolult művészetével, finom esszenciákat hoztak létre, amelyek összetétele és illata egyedülállóvá vált. Ez az innovatív örökség az, amely a mai szaktudásunkat tükrözi. A közel 130 éve alakult cég mestersége és fantáziája által ihletve, 2016-ban újjászületett The London Essence Company most luxus italokat készít, minőségi alapanyagokból származó egyedi ízekkel. Ízszakértőink művészi módon válogatják össze a botanikai összetevőket, és finoman desztillálják azokat, amíg kinyerhetik belőlük a valódi lényegüket. Az eredmény egy prémium és alacsony kalória tartalmú koktél alapanyag, amely nem, hogy eltakarja a szeszes ital ízét, hanem egyedi módon kiemeli azt, igazi, utánozhatatlan élményt biztosítva a koktél fogyasztásához. A különleges ízű, kiemelt minőségű és széles választékú London Essence tonikok, szódák és gyömbér italok mára a világ top 50 legjobb bárjának elengedhetetlen tartozékává váltak. 2020 szeptembere óta a brand Magyarországon is elérhető."

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.