Leírás
A 6 hétig egyedülállóan nyugat-indiai rumos hordókban pihentetett Mary-Le-Bone Cask Aged Ginnek a London Dry receptje az alapja, amely 13 növényi összetevőt tartalmaz, köztük borókát, hársvirágot, citromfűt, szegfűszeget, édesgyökeret, kamillát és grapefruitot. A hordók a díjnyertes barbadosi Foursquare lepárlóból származnak.
Illatában a lonc, a lágy boróka és a citrusfélék édes virágos jegyei jellenek míg, míg ízében a lágy, gazdag boróka, citrus és vanília árnyalataival.
Alkohol: 51,3% (V/V)
Nettó térfogat: 700 ml
Thomas Greenall 1762-ben alapította a Greenallst – abban az időben, amikor a londoni Marylebone Pleasure Gardens javában működött. Aztán az 1830-as években egy John nevű liverpooli ügyvéd beleszeretett Isabellába, Thomas lányába. Összeházasodtak, és John a Greenallsnak kezdett dolgozni. Kiderült, hogy a lepárlás a vérében volt, ahogy aztán később a fiának, az unokájának is… nyolc generáción át egészen Johnny Neillig, aki ma továbbviszi a családi örökséget."