Leírás
St. Bernardus Tokió Ismerősen hangzik? Teljesen igazad van, mert 2012-ben a japán főváros első Szent Bernát témájú sörözőjének megnyitása alkalmából egyedi főzetet indítottak. Nyolc évvel később ismét megkóstolhatjuk a St. Bernardus Tokiót, igaz, új recepttel! A fiatal belga illusztrátor, Jonas Devacht készítette a dobozhoz a műalkotást, amely a japán éjszakai élet benyomását kelti Kanda negyed ikonikus utcáiban, ahol a „Brasserie St.Bernardus” található. A St.Bernardus Tokyo egy szűretlen sör, amelyet nagy mennyiségű búzával főztek, finoman egyensúlyozva a világos sör és a saison között.
Alkohol: 6,0% (V/V)
Nettó térfogat: 330 ml
1998-ban Hans Depypere vette át a sörfőzdét. Hans lassan, de kitartóan helyreállította a sörfőzdét. Uralkodása alatt a sörfőzde húsz év alatt (2017) néhány ezer hektoliterről megközelítőleg 40 ezer hektoliterre nőtt. Ehhez rengeteg beruházásra volt szükség, az ideiglenes végpont egy teljesen új szárny megnyitása volt 2018-ban, további raktárakkal, új sörfőzde bolttal, party-, konferencia- és szemináriumi termekkel, új fogadótérrel a sörfőzde számára. Végül, de nem utolsósorban, mindezt tetézve egy lenyűgöző, 360°-os tetőtéri bárban található kóstolóterem, az ékesszóló „Bar Bernard” névvel.