Leírás
BAIRD / ISHII / STONE JAPANESE GREEN TEA IPA
Egész leveles zöld teával főzve. Csodálatos, egyedi és érdemes újra főzni
Az első alkalommal 2011-ben főzött IPA valami igazán csodálatos, egyedi és érdemes újra főzni. A receptet barátainkkal, Toshi Ishii-vel (aki kezdő sörfőzőként sok éven át a Stone-nál dolgozott, mielőtt Japán egyik leghíresebb kézműves sörfőzdéjének megalapítója lett) és Brian Baird-del (aki megalapította a japán Baird Brewing-et) dolgoztuk ki.
Alkohol: 8,7% (V/V)
Nettó térfogat: 355 ml
A teljes levelű zöld tea enyhe akcentussá teszi az északi és déli féltekei komló keverékét ebben a receptben, és rajongóink már évek óta kérik (néhányan követelik) "élénk lágyszárúságát", hogy visszatérjen. Hogy egy ilyen innovatív alkotást szinte mindenki olyan lelkesen élvezzen, aki kipróbálja – nincs is ennél jobb. Amikor elkerülhetetlenül eljön az idő, hogy újabb töltést kérj tőlünk, csak mondd: „Mou ippai!” (Van másik!)
A Stone Brewing jelenleg Észak-Amerika egyik legelismertebb sörfőzdéje.
Pedig az alapítása még nem is olyan régen, 1996-ban történt a San Diegó (Kalifornia) megyében található Escondido-ban.
Ma az USA 9. legnagyobb kézműves sörfőzdéje.