Leírás
Johnny Neill amerikai utazásai által ihletett ananász gint a Costa Rica-i ananász zamatos édességére összpontosítva desztillálják, amely csodálatos, friss trópusi gyümölcsízt ad. Trópusi gyümölcsök és zamatos citrusfélék frissen vágott ananász, citrom és földes jegyekkel. A boróka és egy kis bors a trópusi ananász és a sima citrusfélék csúcspontjához vezet. A citrusok gazdag lecsengése trópusi gyümölcsök és egy csipetnyi fűszer mellett folytatódik.
Növényi összetevők: Boróka, Koriandermag, Cassia kéreg, Orris gyökér, Angelica gyökér, Édes narancs, Ananász
Alkohol: 43,0% (V/V)
Nettó térfogat: 700 ml
A Whitley Neill egy régi angol ginlepárló család, akik már 1762 óta készítenek párlatokat és napjainkban a család 8. generációs tagja, John Neill vezeti. A Birmingham közelében készülő Whitley Neill egy 100%-ban gabona alapú gin, amelyet eltérő kiadásaiban más és más féle botanikumokkal infuzálnak, majd egy már több mint 100 éves hagyományos rézüstben párolják le. A kiválóságra való fáradhatatlan törekvés késztette arra, hogy megalkotta Whitley Neill-t, az Egyesült Királyság első számú prémium ginjét. Rendkívül tiszta aromájában a lendületes citrusos karakter a hangsúlyos borókás jegyekkel párosul. Izében karakteres gyümölcsös zamatok mellett kifinomult fűszeresség jelenik meg. A gin elkészítéséhez számos különleges afrikai növényt is felhasználnak, mint például a Baobab fa kérgét vagy éppen a Physalis-t.