Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Xiaman Artisanal Mezcal 44% 700ml

52.500 Ft
Menny.:DB
Márka: Xiaman
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Egységár: 75.000,00 Ft/liter
Központi raktár: Raktáron
Drink Station - Etele Plaza: Raktáron
Drink Station - Westend: Raktáron

Leírás

A Xiaman Mezcal gyártása szigorúan „műszaki”, vagyis a hagyományok és sajátos szabályok szerint történik. A 44%-os alkoholtartalommal ez az együttesen pörkölt Tepextate & Espadín keverék a legjobb minőségű, és megfelel a Mezcal Regulatory Council által meghatározott összes szabványnak.

A Xiaman Mezcal egy nagyon érzéki szeszesital, amely a részleteknek és a minőségnek szenteli magát. Az üveg igazi műalkotás, amelyet Wixárica őslakos kézműveseinek csoportja készített, ahogyan a hagyományos eljárást is ők fejlesztették.

Alkohol: 44,0% (V/V)
Nettó térfogat: 700 ml

Xiaman története különbözik az összes többi mezcalétól, és ez a büszkeség forrása, amely akkor kezdődött, amikor az európai és a mexikói kultúra találkozott. E két világ véletlen találkozásából, két kultúra találkozásából született, amikor egy rövid pillantással hirtelen jött a felismerés, hogy két élet örökre megváltozott. A Tequila Padre Azul sikere után a család barátja javasolta, hogy merüljenek el a Mescal világában. A Mescal a legősibb és legszentebb ital Mexikóban, és megérdemli, hogy megosszák az óvilággal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek